hirdetés
hirdetés
 
 

Angol Gyulával

Budapest

  • Iskola: Óbudai Egyetem
  • Telefon: 0630-482-4009

Bemutatkozás

Sziasztok!


Jelenleg az Óbudai Egyetem villamosmérnöki karának passzív jogviszonyú hallgatója vagyok, ezen kívül Elektronikai technikusként és Kereskedő-Boltvezetőként különböző területeken vállalok felkészítést, korrepetálást.
Szeretem az angol nyelvet, volt lehetőségem eltölteni az USA-ban fél évet.

Ingyenes próbaórával!


Biztos vagyok benne hogy ha eddig nem ment valami, együtt megtaláljuk a kulcsát, és nem lesz olyan a témakörből amire ne tudnád a választ.

Óráim teljesen egyénreszabottak, csak olyan módszerrel tanulunk amivel a leggyorsabb fejlődést érünk el nálad. Mindenkinek más az a kulcsmódszer amivel könnyedén és gyorsan fejlődik.

Első alkalom természetesen ingyenes, azon megbeszéljük az eddigi jó és rossz tapasztalatokat, kicsit megismerjük egymást, felmérem hol tartasz, megbeszéljük hova szeretnél eljutni, és megkeressük a megfelelő módszert amivel kezdjük a tanulási folyamatot.

Időpontokban is maximális rugalmasságot nyújtok. Ha nem érsz rá máskor, csak éjjel 11 órakor, akkor éjjel 11 kor fogunk tanulni :) Ezen ne múljon a sikered!

Rengeteg érdekes könyvvel, információkkal, nyelvtani ritkaságokkal, gyakorló feladatokkal, módszerekkel állok rendelkezésedre :)

Hogy miben tudok segíteni?

---Angol nyelv---
Fordítás angolról magyarra
Informatika


Keress bátran elérhetőségeimen!
 

Angol Gyulával

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Angol közép 1500,-
Angol alap 1500,-
Informatika közép 1500,-
Fordítás angolról magyarra oldalanként 1500,-

Írj neki!