hirdetés
hirdetés
 
 

Antal Ignác

Budapest

  • Iskola:
  • Telefon: 36305397444

Bemutatkozás

Matematika, informatika korrepetálást vállalok, középszinten középiskolásoknak (bármilyen korosztály számára). Általános iskolásokat 6. osztálytól.
 
Ismét vannak szabad helyek! Új helyszínen (KÖKI Terminál közelében)!
 
Óráimon a tananyag feldolgozása/elsajátítása mellett nagy hangsúlyt fektetek a tanulási módszerek elsajátítására és a hibás tanulási technikák kijavítására. Így diákjaimat hosszú távon az önálló, sikeres tanulásra is felkészítem.
 
Újdonság: reggeli/délelőtti órák!
 
Iskola kezdés előtti nulladik órák, minden hétköznap reggel 05:30 és 08:00 között. Magántanulók, illetve esti, levelező képzésen tanuló diákjaim számára délelőtti időpontok 08:00 és 12:00 között!
 
Csoportos órák!
 
Kis létszámú csoportokban (2-6 fő) készülhetsz fel a matematikaérettségire vagy felvételire, kedvezményes áron!
 
Jelenleg az ELTE-IK osztatlan tanári szakon tanulok informatika- és matematika tanárnak, illetve a Kodolányi János Egyetemen hallgatok pedagógiát és gazdasági ismereteket.
Több mint 5 éve foglalkozom tanítással
 
Részletek:
 
Matematika: 6. vagy 8. osztályos tanuló felkészítése a központi középiskolai felvételire. 6. osztálytól: felkészítés röpdolgozatra, témazáró dolgozatra, vizsgára, pótvizsgára. Középiskolás diákok felkészítése röpdolgozatra, témazáró dolgozatra, vizsgára, pótvizsgára. Középszintű érettségire való felkészítést a 4 év tananyagának teljes átismétlésével.
 
Informatika: Középszintű érettségire/ECDL-re felkészítés a következő témakörökben: IKT alapismeretek, operációs rendszerek, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció, internet és kommunikáció, webkezdő, adatbázis kezelés.
 
Ezenkívül kezdő számítógép-használók oktatását is vállalom. Az informatikában nap mint nap előforduló alkalmazói problémák megoldása (filekezelés, internetezés, különböző programok telepítése/használata (pl.: vírusirtók, kommunikációs programok, filmezés, tömörítés, stb.)
 
Okostelefon használatának oktatását is vállalom! Mindegy, milyen szintről kezdünk és hány éves vagy.
 
Szóbeli érettségi felkészítés matematikából!
Az a tanuló, aki matematikából az írásbeli vizsgát legalább 12%-osra megírta, de nem érte el a 25 %-ot, szóbeli vizsgával javíthat. Az elmúlt években az összes szóbelire készülő tanítványom sikeresen megszerezte az érettségi bizonyítványt!
 
Pótvizsga-felkészítés matematikából!
Ne várd meg a nyár végét! Minél hamarabb kezded a felkészülést, annál jobb esélyekkel indulsz a vizsgán, illetve az alapos felkészülés a következő évi matematika jegyet is megalapozza! Az elmúlt években az összes pótvizsgára készülő tanítványom a következő évfolyamba léphetett!
 
Helyszín: nálam (XIX. ker.), KÖKI Termináltól 7 perc sétára. Házhoz nem tudok menni!
 
További részletekért vedd fel velem a kapcsolatot itt, facebookon, e-mailben: aiganc92@gmail.com vagy telefonon: 06305397444.

 

Antal Ignác

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
matematika középszint 3500,-
informatika középszint 3500,-

Írj neki!