hirdetés
hirdetés
 
 

Antal Ignác

Budapest , Online

  • Iskola:
  • Telefon: 36305397444

Bemutatkozás

Matematika korrepetálást középszinten, informatika korrepetálást közép- és emelt szinten vállalok középiskolásoknak. Online vagy személyesen. Általános iskolásokat 7. osztálytól tanítok.
 
Több mint 9 éve foglalkozom tanítással és felnőtképzéssel, online oktatással 3 éve.
 
Pedagógia diplomával rendelkezem!
 
Nyári felzárkóztatás
 
Tapasztalataim alapján a digitális oktatás sok iskolában nehézkesen működött, így a segítségem még fontosabb lehet! A felzárkóztatás különösen fontos a felvételire, illetve érettségire készülő diákok számára!
 
Emelt szintű informatika érettségi felkészítés
 
Intenzív tanulással akár egy év alatt!
 
Online oktatás
 
Óráimon Skype-on keresztül is részt lehet venni. Az online órák teljes értékűek, ugyan úgy tudunk haladni mintha itt lenne személyesen a diák.
 
Online oktatás feltételei
 
Megbízható internetkapcsolatra, egy okostelefonra vagy laptoppra/asztali számítógépre van szüksége a tanulónak. Asztali számítógép esetén szükséges egy webkamera, egy mikrofon és egy hangszóró/fejhallgató/fülhallgató is. Fontos, hogy legyen egy nyugodt hely, ahol zavaró tényezők nélkül tud a tanuló figyelni!
 
Számlaképes vagyok.
 
A tandíjat online óra esetén utalással lehet kiegyenlíteni.
 
Óráimon a tananyag feldolgozása/elsajátítása mellett nagy hangsúlyt fektetek a tanulási módszerek elsajátítására és a hibás tanulási technikák kijavítására. Így diákjaimat hosszú távon az önálló, sikeres tanulásra is felkészítem.
 
Részletek:
 
Matematika: 6. vagy 8. osztályos tanuló felkészítése a központi középiskolai felvételire. 6. osztálytól: felkészítés röpdolgozatra, témazáró dolgozatra, vizsgára, pótvizsgára. Középiskolás diákok felkészítése röpdolgozatra, témazáró dolgozatra, vizsgára, pótvizsgára. Középszintű vagy emeltszintű érettségire való felkészítés a 4 év tananyagának teljes átismétlésével.
 
Informatika: Középszintű vagy emeltszintű közismereti érettségire való felkészítés. Emeltszintű érettségi felkészítés: C++ vagy C# nyelven, Code::Blocks/Visual Studio környezetben! 
Helyszín: nálam (XIX. ker.), KÖKI Termináltól 7 perc sétára. Házhoz nem tudok menni! Online órákat is vállalok!

 

Antal Ignác

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
matematika középszint 5500,-
informatika emelt szint 5500,-
informatika középszint 5500,-

Írj neki!