hirdetés
hirdetés
 
 

Cserép Gergely

Budapest

  • Iskola: ELTE-TTK, MTA
  • Telefon: 06-20-2058266

Bemutatkozás

A TTK-n (korábban MTA-TTK) dolgozom vegyészként, PhD fokozatomat az ELTÉ-n szereztem szintetikus kémia, szerves és biomolekuláris kémia szakiráyon. Gimnazista korom óta érdekelt a kémia és a matematika, már akkoriban sokat segítettem évfolyamtársaimnak. Magántanítványokat MSc-s korom óta vállalok. Tapasztalataim azt mutatják, hogy sokkal fontosabb a magolásnál, hogy a diákok átlássák a tananyagot, hiszen így sokkal könnyebb elsajátítani azt, illetve sokkal szívesebben tanulják az adott tárgyat. Ilyen megközelítéssel eddig szinte mindig sikerült elérni a kívánt célokat, legyen az 5-ös érettségi / vizsga, vagy csak hogy végre meglegyen az addig lehetetlennek tűnő tárgy.  Szívesen foglalkozom bármilyen korú diákkal, az emelt érettségi követelményeiig, vagy egyetemi szinten is: általános-, analitikai- és szervetlen kémiából főként nem vegyész hallgatókkal foglalkoztam mostanáig, szervesből pedig az MSc záróvizsga szintjéig tudok segítséget nyújtani. Ebből érdeklődés esetén persze nem csak korrepetálást vállalok, hanem a megfelelő szemlélet elsajátításával a tárgy mélyebb összefüggéseit is meg tudom mutatni a többre vágyóknak.

Az órákat általában TTK Lágymányosi épületében tartom (1117 Magyar tudósok körútja 2, az ELTE-TTK mellett közvetlenül, a 4-6-os villamossal könnyen megközelíthető), vagy megbeszélés esetén on-line.
Az a tapasztalatom, hogy középiskolásoknak sokszor egyszerre 60-90 perc elég és ennél több már nem hasznos, inkább találkozzunk hetente többször, de persze más elképzelésre is nyitott vagyok.
Kisebb csoportokat (max. 4 fõig) is vállalok, akkor a költségek fejenként csökkennek.

Cserép Gergely

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Kémia emelt szintű érettségi 4000,-
Kémia - általános egyetemi alapok 4000,-
Kémia - szerves MSc záróvizsga 4000,-
Kémia - szerves egyetemi követelményeket meghaladó 4000,-
Csoportban (/fő) lásd a többit 3000,-

Írj neki!