hirdetés
hirdetés
 
 

Cserép Gergely

Budapest

  • Iskola: ELTE-TTK, MTA
  • Telefon: 06-20-2058266

Bemutatkozás

Az MTA-n dolgozom vegyészként, illetve az ELTE-n vagyok PhD hallgató, előtte itt végeztem el az MSc képzést is kitüntetéses diplomával. Gimnazista korom óta érdekelt a kémia és a matematika, már akkoriban sokat segítettem évfolyamtársaimnak. Magántanítványokat MSc-s korom óta vállalok. Tapasztalataim azt mutatják, hogy sokkal fontosabb a magolásnál, hogy a diákok átlássák a tananyagot, hiszen így sokkal könnyebb elsajátítani azt, illetve sokkal szívesebben tanulják az adott tárgyat. Ilyen megközelítéssel eddig szinte mindig sikerült elérni a kívánt célokat, legyen az 5-ös érettségi / vizsga, vagy csak hogy végre meglegyen az addig lehetetlennek tűnő tárgy.  Szívesen foglalkozom bármilyen korú diákkal, matekból az emelt érettségi követelményeiig, kémiából egyetemi szinten is: általános-, analitikai- és szervetlen kémiából főként nem vegyész hallgatókkal foglalkoztam mostanáig, szervesből pedig az MSc záróvizsga szintjéig tudok segítséget nyújtani. Ebből érdeklődés esetén persze nem csak korrepetálást vállalok, hanem a megfelelő szemlélet elsajátításával a tárgy mélyebb összefüggéseit is meg tudom mutatni a többre vágyóknak.

Az órákat általában az MTA-TTK Lágymányosi épületében tartom (az ELTE-TTK mellett közvetlenül, 11. kerület, Pázmány Péter sétány 1/A, a 4-6-os villamossal könnyen megközelíthető), vagy megbeszélés és felár ellenében más helyszín is lehet.
Az a tapasztalatom, hogy középiskolásoknak sokszor egyszerre 60-90 perc elég és 2 óránál több már nem hasznos, inkább találkozzunk hetente többször, de persze más elképzelésre is nyitott vagyok.
Kisebb csoportokat (max. 4 fõig) is vállalok, akkor a költségek persze fejenként csökkennek.

Cserép Gergely

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Kémia emelt szintű érettségi 2500,-
Kémia - analitika egyetemi alapok 2500,-
Kémia - általános egyetemi alapok 2500,-
Kémia - szervetlen egyetemi alapok 2500,-
Kémia - szerves MSc záróvizsga 2500,-
Kémia - szerves egyetemi követelményeket meghaladó 2500,-
Csoportban (/fő) lásd a többit 2000,-

Írj neki!