hirdetés
hirdetés
 
 

Deszpoth Csilla

Budapest

  • Iskola:
  • Telefon: +36308292239

Bemutatkozás

Érdekel a Kpop? Szeretnéd érteni a KDrama-kat eredeti nyelven is? Nem gond! 1,5 évig éltem Koreában és azóta is minden évben visszajárok, így elsőkézből van tapasztalatom a kultúráról, a nyelvről és... a gasztronómiáról! :) Ha nem csak a nyelv érdekel, és ha szeretnél egy nap folyékonyan csevegni hús-vér koreaiakkal, akkor ne habozz, keress meg még ma! Házhoz is megyek!

 

Nem mersz megszólalni angolul? Jó lenne egy gyakorlópartner, akivel mindenféle témában bővíthetnéd a szókincsedet? Szeretnél itt élő külföldiekkel ismerkedni? Anyanyelvi szinten beszélek angolul (semmi magyar akcentus), ezen kívül anglisztika MA szakon végeztem a Debreceni Egyetemen, és nem telik el úgy hét (vagy inkább nap?), hogy ne használnám az angolt. Az élvezetes nyelvhasználatban hiszek, vagyis a nyelv használata nyújtotta örömben. Éppen ezért én beszédórákat kínálok, hogy minél hamarabb elkezdhesd használni a nyelvet és ezáltal minél hamarabb megtapasztald ezt az örömöt. Jól hangzik? Írj nekem, hogy megbeszéljük a részleteket!

 

Would you like to learn or improve your Hungarian? As a native speaker I can teach you basic vocabulary to help you get around, buy groceries, etc. but I would also love to help you get to conversational level. Whether you're learning on your own or in a group and have questions about a certain topic or point of grammar I am here and happy to help. Don't hesitate to contact me! ;)

 

csilla.deszpoth@gmail.com

Deszpoth Csilla

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
koreai kezdőtől középfokig 3000,-
angol kezdőtől anyanyelviig 2000,-
magyar basic to native 2000,-

Írj neki!