hirdetés
hirdetés
 
 

Dobos Péter

Debrecen/Budapest/Online

  • Iskola: Debreceni Egyetem, GTK 30/9066226
  • Telefon: 30/9066226

Bemutatkozás

Szeretnéd érteni és uralni az Excelt, hogy egyszerűen oldd meg a feladataidat, és időt energiát takaríts meg másra? Szükséged van magabiztos Excel tudásra, hogy jobban eladhatsd magad a munkaerő piacon? Vagy csak a jó jegyre hajtasz az iskolában?

Segítek neked megérteni az Excel alapvető gondolkodásmódját, hogy ütős párost alkossatok. Megtanítalak arra, hogy mik a típushibák, amik miatt nem működnek jól a függvények, nem szűrnek jól a szűrők, nem jó adatot mutat a pivot táblád (kimutatás diagram). Tapasztalatom szerint kb 10-11 óra alatt tudok átadni egy olyan magabiztos stabil tudást, ami egy átlag munkahelyi környezetben biztosítja a helytállást.

Ha az iskolában leadott tananyag okoz gondot, ez sem probléma. Együtt átvesszük, begyakoroljuk a problémás területeket, újra elmagyarázom ahol elakadtál.


Okleveles közgazdász vagyok, 20 évnyi munkatapasztalattal, multinacionális környezetben. Excel tudásom a gyakorlatban edződött. Az Excel folyamatos használata mellett gyakran írok felhasználói útmutatókat, illetve tanítottam be kollégákat, 3 éve pedig belső trénerként dolgozok.
 

Elsősorban online, (Skype, TeamViewer) kinálok oktatást. Debrecen környékén házhoz is tudok menni, az esti órákban. Hozd az ismerőseidet is, és 4 főig kis csoportban is dolgozhatunk!

Ingyenes próbaóra, kidolgozott példafeladatok, ajándék tananyag.

Az Excel mellett Access alapokat, és általános iskolai matematikát is tanítok. Kapcsolatfelvétel: Viberen: 30/9066226 | Email: rangerpetyka@gmail.com
 

Dobos Péter

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Excel Kezdő/haladó/profi 4000,-
VBA makró Kezdő/haladó 5000,-
Business English Középszint 5000,-
MSAccess Kezdő/haladó 5000,-
Matematika Általános iskola 3000,-
Fizika, Kémia Általános iskola 3000,-

Írj neki!