hirdetés
hirdetés
 
 

Honics Marcell

Budapest

  • Iskola:
  • Telefon: 06304488378

Bemutatkozás

Biológia és kémia Budapesten

A természettudományos tárgyak nem is olyan nehezek, mint ahogy azt gondolnád! Engedd, hogy bebizonyítsam!

A Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium diákja voltam, kitűnő eredménnyel végeztem és érettségiztem. Gimnáziumi éveim során számos versenyen vettem részt jeles eredményekkel. Jelenleg az ATE - Állatorvostudományi Egyetem hallgatója vagyok. Most pedig szeretném másokkal is megismertetni a kémia és a biológia rejtelmeit.

Általános iskolai szinttől versenyszintig vállalom az oktatást, felzárkóztatást; kiemelten a közép és emelt szintű érettségi vizsgákra való felkészítést. De várom érdeklődők jelentkezését is. Egyénre hangoltan, gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt szívesen foglalkozom.

Bemutató órát tartok, melynek témáját te választhatod ki.

Igény esetén gond nélkül házhoz megyek (Budapest), óráimat III. kerületi (Csillaghegy) lakásomban, esetleg online (Skype) tartom. 

Bemutató órát tartok, melynek témáját te választhatod ki.

Igény esetén gond nélkül házhoz megyek (Budapest), óráimat XI. kerületi (Móricz Zsigmond körtér) és III. kerületi (Csillaghegy) lakásaimban, esetleg online (Skype) tartom.

Óráimat az új (2017-es) részletes (közép és emelt szintű) vizsgakövetelmények alapján tartom. Könyveket, feladatgyűjteményeket, valamint a követelmények alapján általam kidolgozott tételeket az óráimra biztosítok.  

Amit ez emelt szinten jelent:

Biológiából: vizsgakövetelmények alapján történő felkészítés, feladatok (előző érettségik, példatárak, genetika és populációgenetika számolások)

Kémiából: vizsgakövetelmények alapján történő felkészítés, kémiai számítások (példatár: Ötösöm lesz kémiából), a szóbeli kísérleteinek áttekintése

 

A felkészülést érdemes még időben (nyáron) elkezdeni, hogy ne az utolsó pillanatra maradjon a tanulás, ezzel pedig komoly hátrányba kerülve kelljen teljesíteni az „akadályokat”.

Díjszabás: 2000 Ft/60 perc/fő (3000 Ft/60 perc/2fő)

Ha szeretnél egy fiatalos, energikus és lelkiismeretes tanárt, keress/keressen bizalommal:

Honics Marcell

Telefon: 30 448 8378 (Viber is)

e-mail: marcell.biokem@gmail.com

 

”All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.”

/Walt Disney/

Honics Marcell

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Kémia emelt érettségi 2000,-
Kémia közép érettségi 2000,-
Biológia emelt érettségi 2000,-
Biológia közép érettségi 2000,-

Írj neki!