hirdetés
hirdetés
 
 

Kerekes Kitti

Pécs

  • Iskola: PTE
  • Telefon: +36202516915

Bemutatkozás

Kerekes Kittinek hívnak, 2008-ban kezdtem meg tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem romanisztika-olasz szakán, majd 2009-ben az ibero-amerikai minor képzés keretein belül spanyol nyelvet kezdtem tanulni. 2011-ben szereztem meg olasz - spanyol szakos Bsc diplomámat. Ugyanebben az évben folytattam az Msc képzést olasz - tantervfejlesztő tanár szakpárokon Pécsett.


   Már több tanítványom is volt, akik sikeresen letették vizsgáikat (osztályozó-, érettségi-, középfokú nyelvvizsgák). Jelenleg fiatalabb korosztálynak is adok órákat minicsoport formájában és egyéni oktatás formájában, emellett szaknyelvi órákkal és fordítással is foglalkozom!
 

Ha olaszt tanulnál komoly célból vagy hobby szinten; személyesen vagy otthonodból; Interneten keresztül akkor írj vagy hívj bátran! Helyben tanulás esetén az anyagot biztosítom. Internetes órák Skype-on keresztül. (http://skypesuli.hu/oktato-544)

Érdeklődj a +3620 251 69 15 számon, salvastrella@gmail.com E-mail címen vagy honlapomon http://linguait.mindenkilapja.hu/!


 

Kerekes Kitti

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
olasz nyelv felsőfok 1700,-
olasz mint szaknyelv felsőfok 2000,-
spanyol nyelv közép 1700,-

Írj neki!