hirdetés
hirdetés
 
 

Király Tamás

Budapest

  • Iskola: KRE-BTK, Hokkaido University
  • Telefon:

Bemutatkozás

Sziasztok!

2016-ban, a Károli Gáspár Egyetem japán szakán szereztem a diplomámat, 2.5 éven át pedig a Hokkaidói Egyetemen kutattam és tanultam modern kori japán történészettel kapcsolatosan.

Ha szeretnél vicces, közvetlen hangulatú órákon részt venni, érdekességekkel megfűszerezve a szigetországról, vagy akár japán dalszövegeken keresztül is szívesen tanulnál, akkor itt a helyed! Az óráimon továbbá célom az is, hogy minél érthetőbb, egyszerűbb módon adjam át az anyagot, és ezt minél oldottabb, vidámabb hangulatban tegyem.

Rugalmas időbeosztásban, éjjel-nappal bármikor, akár a reggeli kávé mellett, akár egy vizsga előtti utolsó bemelegítés gyanánt. Igény esetén nyelvvizsgától kezdve egyetemi vizsgákon át akár kifejezetten a japán érdekességekre kihegyezett órákat is tartok. Az órák Budapest XI. kerületében, nyugodt, kertvárosi közegben zajlanak illetve online. Megbeszélés szerint kiszállási díj ellenében házhoz is megyek! Egyénileg vagy csoportosan, az első lépésektől a legmagasabb szintekig bármilyen igényt vállalok!

 

Király Tamás

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Japán nyelv és kultúra kezdőtől haladóig (N5-N1) 4500,-

Írj neki!