hirdetés
hirdetés
 
 

Kovács Miklós

Budapest

  • Iskola:
  • Telefon:

Bemutatkozás

Üdvözöllek az adatlapon!

Egy pár szóban szeretnék bemutatkozni: Kb. 6. éve foglalkozok szoftverfejlesztéssel, ez a mindennapi munkám, a számomra egyben hobbi is, beleértve mind a webes, mind a desktop alkalmazásokat, a hozzájuk szükséges adatbázis fejlesztéseket.

Tanulmányaimat tekintve mérnök informatikus és mestertanári diplomákkal rendelkezem, melyek nagyon jól kiegészítik egymást, hiszen a valós életben kialakult tapasztalatokat, van lehetőségem átadni diákjaimnak, akiknek már az elején fel tudom hívni a figyelmét az esetleges rossz berögződésekre.

Ha nem tetszik az oktatás, akkor az első alkalom után dönthetsz úgy, hogy nem szeretnéd folytatni és ekkor nem terhel semmilyen anyagi vonzat sem.

Óráimat Skype és TeamViewer programok segítségével tartom, mellyel tökéletesen reprodukálható akár a személyes jelenlétet igénylő oktatás.

Ha szeretnéd megtanulni a programozás alapjait, esetleg haladóbb szinten szeretnél órákat venni, akkor írj nyugodtan egy üzenetet, melyben elküldöm a részleteket, a tanítás módját a választott oktatással kapcsolatban.

Kovács Miklós

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Java programozás kezdőknek I. kezdő 2000,-
Java programozás kezdőknek II. kezdő 2000,-
HTML és CSS kezdőknek kezdő 1500,-
PHP programozás kezdőknek kezdő 2000,-
Java Spring webfejlesztés (MVC) haladó 3000,-
PHP Codeigniter webfejlesztés (MVC) haladó 3000,-

Írj neki!