hirdetés
hirdetés
 
 

Ladócki VIktor

Budapest, Szeged

  • Iskola: BME
  • Telefon: +36309352973

Bemutatkozás

Általános, középiskolai tanulók, egyetemisták figyelem! Nehezen boldogulsz a matekkal és a fizikával? Szeretnél felzárkózni a tananyagból, osztályozó vizsgára készülsz, és jól jönne a segítség? Érettségi/felvételi előtt állsz, vagy csak szeretnél átfogó ismereteket kapni a fent említett tárgyakból?  Keress bátran!

 

 FELVÉTELIZŐKNEK

 

Idén fogsz felvételizni? Akkor is hasznos lesz számodra, ha nem megy matek, és akkor is, ha jó vagy belőle, de minél magasabb pontszámot szeretnél elérni. Gyere el csoportos felvételi felkészítőre, ahol a korábbi évek felvételi feladatsorai lesznek megoldva és részletesen elmagyarázva érhetően. Helyileg Budapest belvárosában (Váci utca) lesznek a felkészítők minden kedden 17:00-19:00-ig. A felkészítés ára 3000 Ft/alkalom. Bővebb információk:

Weboldal: https://matek-felveteli.hu/csoportos-felkeszito/

Facebook: https://www.facebook.com/matekfelveteli

Email: info@matek-felveteli.hu

 

ÉRETTSÉGIZŐKNEK

 

Idén fogsz érettségizni? Akár csak ”átcsúszni” szeretnél belőle, akár magas pontszámot elérni a tovább tanuláshoz érdemes eljönnöd. A feladatok érthetően lesznek elmagyarázva úgy, hogy mindenki megértse őket. Gyere el csoportos érettségi felkészítőre, ahol a korábbi évek érettségi feladatsorai lesznek megoldva és részletesen elmagyarázva érhetően. Helyileg Budapest belvárosában (Váci utca) lesznek a felkészítők minden szerdán 17:00-20:00-ig. A felkészítés ára 3000 Ft/alkalom. Bővebb információk:

Weboldal: https://matek-erettsegi.hu/csoportos-felkeszites/

Facebook: https://www.facebook.com/matekerettsegibp

Email: info@matek-erettsegi.hu

 

EGYETEMISTÁKNAK

 

Sok olyan egyetemistával találkoztam, akik az érettségi után 4-5 vagy 10-15 év után kezdték újra tanulmányaikat az egyetemen. Természetesen az évek során a napi matematikai műveleteken kívül nem sokat használtak például exponenciális, logaritmikus vagy akármilyen függvényeket, halmazokat, számtani és mértani sorozatokat, így ezeket érthető módon elfelejtették, viszont az egyetemeken nem kerülhető el a matematika és ezek az alapjai az ott tanultaknak. Ha ezek nem mennek a deriválás integrálás sorozatok témakörei sem fognak menni. Én segítek ezen témakörök felzárkóztatásában. Ha ezek mennek és az egyetemi dolgokkal akadtál el abban is tudok segíteni. Analízis témaköreiből (deriválás, integrálás, komplex számok, sorozatok, határértékek, monotonitás stb.) segítségedre leszek.

 

CSOPORTOS FELKÉSZÍTÉS

 

Ha valamiben elakadtatok az osztálytársaiddal/csoporttársaiddal, vagy a tanárotok nagyon rosszul magyaráz és semmit sem értetek, gyertek el 2-en vagy akár 3-4 –en (maximum 10 főig tudok csoportos órát tartani). Akár témazáró előtt, akár vizsga/zh előtt is tudtok jönni, hogy átbeszéljük azokat, amik nem voltak világosak. Ugyanúgy kérdezhettek mintha egyedül mennétek el tanárhoz, viszont árban sokkal jobban kijöttök, mintha mindenki egyesével menne el tanárhoz. Ár megbeszélés szerint.

 

RÓLAM

 

23 éves vagyok, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem gépészmérnökként, így tudni fogok válaszolni az olyan kérdésekre (amikre az általános vagy középiskolai tanárok nem mindig tudnak) hogy: ”Ezt hol fogom használni a későbbiekben?” vagy ”Ezt kik használjak és hol?” Koromból adódóan nincs 10-20-30 éves tanítási tapasztalatom, viszont több éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, jobban kijövök a diákokkal, mint az idősebb tanárok, könnyű velem megtalálni a közös hangot, az órák jó hangulatban telnek. Számomra fontos, hogy a diákok megértsék az anyagot, egy dolgot többféleképp is eltudok magyarázni, szemléletes való életbeli példákkal. Az órákon megbeszélt feladatokon túl a diákoknak különböző hasznos linkekkel, megoldó excel fájlokkal tudok szolgálni, amik az otthoni gyakorlást, ellenőrzést segítik.

 

Vállalt tantárgyak/programok:

Matematikán és fizikán kívül az alábbi tantárgyak és programok tanítását/gyakorlását/fejlesztését vállalom:

-Mechanika

-Statika

-3D modellezés Solidworks vagy Inventror programmal

-2D rajzolás Autocad programmal

 

Árak:

5000 Ft/ 60 perc (minden tantárgy és program)

7500 Ft/ 90 perc

10000 Ft/120 perc

Ezek az árak online órákra is vonatkoznak.

 

Elérhetőségek:

E-mail: ladockiviktor95@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/viktor.ladocki.73

Skype: ladocki.viktor@outlook.hu

Telefon: +36305034596

Ha nem tudom felvenni a telefont mindenképpen visszahívlak.

Helyileg a belvárosban tartom az órákat a Múzeum körúton, az Astoria és a Kálvin tér között félúton, ami jól megközelíthető tömegközlekedéssel (2,3,4 metrók, 47,49 villamosok, 5,7,8E,9,15,100E,108E, 110,112 133E, 178,115 buszok, 83 troli mind 1-2 perc sétára tőlem). Megbeszélés alapján lehet máshol is. Amennyiben ez nagyon távol esik tőled, vagy nem is vagy budapesti az sem jelent problémát, ugyanis online (skype vagy messenger) is tartok órákat.

 

Ladócki VIktor

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Matematika Általános iskola 5000,-
Matematika Középiskola 5000,-
Fizika Általános iskola 5000,-
Fizika Középiskola 5000,-
Autocad Kezdő,haladó 5000,-
Solidworks, Inventor Kezdő 5000,-
Excel Általános iskola 5000,-
Excel Középiskola 5000,-
Word Általános iskola 5000,-
Word Középiskola 5000,-
Powerpoint Általános iskola 5000,-
Powerpoint Középiskola 5000,-

Írj neki!