hirdetés
hirdetés
 
 

Márko Rafajlovics

Budapest

  • Iskola: PPKE ITK, OE-KVK
  • Telefon:

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Több, mint tíz éve foglalkozom az informatika világával, több év nagyvállalati és egyetemi (Mérnökinformatikus és Villamosmérnök) tapasztalattal rendelkezem.

Szakmai mindennapjaim során foglalkozom vállalati informatikával (IT rendszermérnök szakterület) és Apple iOS mobilalkalmazás-fejlesztéssel, szoftverintegrációval.

Informatikai oktatásom legfontosabb szempontja a gyakorlatorientált tanítás, mely tudás hatalmas jövőt és biztos állást jelent. Nem Microsoft Office-szal (Word, Excel) foglalkozunk a tanulás során, hanem operációs rendszerekkel, számítógépes IP-alapú hálózatokkal, kis- és nagyterheltségű szerverekkel, vállalati infrastruktúrákkal és az ezekhez kapcsolódó szoftverekkel, hardverekkel, amikre egy rendszeradminisztrátornak szüksége van.

Ha az Apple fejlesztés érdekelne:
Az Apple SWIFT nevű, újgenerációs programozási nyelvét tanulhatod meg, melynek része a nulláról induló programozás kurzus. Nem szükséges programozási előtanulmány, indulhatunk a legelejéről is.
Megismerheted hogyan épül fel egy mobil-alkalmazás, valamint, hogy milyen érzés Apple Fejlesztőnek lenni.
Ha az iOS appfejlesztés érdekel, tudnod kell, hogy csak Mac OS X-et futtató számítógépen lehet fejleszteni (tehát Macbook, iMac, vagy Hackintosh a megfelelő, a virtuális gép nem jó).

Márko Rafajlovics

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Apple iOS fejlesztés, programozás Felső 3000,-
Vállalati Informatika Felső 3000,-
Rendszergaza Informatika Felső 3000,-

Írj neki!