hirdetés
hirdetés
 
 

Mátéka Gergő

Budapest, Veresegyház

  • Iskola: Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kar
  • Telefon: 06203542470

Bemutatkozás

Jelentkezni tudnak elektronikus levél formájában, a tortenelem1526@gmail.com-ra küldve.

Tisztelt Olvasó!

Jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karára járok, és ha minden jól megy szállítmányozó-logisztikus leszek. Az egyetemet 2017.09.01. kezdtem el, az első négy félévet sikeresen teljesítettem.

 

Egyetemi hallgatóként szeretnék középiskolás diákokat tanítani hosszútávon. Emelt szinten tanultam a matematikát és a történelmet, ezt a tudásomat szeretném átadni az érdeklődőknek, vagy akár csak az alapszintet, kérés alapján érettségire, felzárkóztatás formájában.

 

Történelmet főleg prezentációk keretein belül, térképpel és tankönyvi képpekkel együtt tanítom, esetleg a fiatalabbakat, akik még általános iskolába járnak, tankönyvi ábrákat és képeket elemezve merülünk el a történelem csodáiban. 

 

A matematika nagyon sok mindentől függ, legfőképpen az elérni kívánt céltól és az életkortól. Kisebbeket (még nem középiskolásokat) a tankönyveikben található mintákat elemezve és újramegoldva kezdünk bele a folyamatosan nehezedő feladatokba és az utolsó 5-10 percben általában a házi feladatot beszéljük át. Amenniyben hétről-hétre, illetve dolgozatra való készülésről van szó, akkor feladatlapokat írok és oldunk meg közösen. Érettséginél egy sokkal átfogóbb taktikára van szükség a sokszínű feladatok miatt, ha időnk engedi, akkor főleg a legnagyobb témaköröket nézzük át egyesével és a végén próbaérettségikkel zárjuk, de ha sajnos nem jut elég időnk a felkészülésre, akkor csak érettségikett oldunk (ahogy a gladiátorokat képezték harcolni, mindig az adott ellenfélre specifikusan.)

 

 A sok magamról írás helyett, inkább olvassa el mit gondolnak rólam a tanítványaim :) :

 

Tanítvány1:

Rendkívül baràtsàgos ès segítôkèsz a hozzààllàsa a tanítàshoz. Ha felmerül egy akadàly, azt nem szokàsa kikerülni, hanem mindig addig kerülgeti inkább a tèmàt amèg meg nem èrti az ember. Ez a módszer nagyon jó, de sajnos mèg nem tökèletesítette, mivel még nincs elég tapasztalata ahhoz, hogy hatékonyan lehesen haladni tovàbb egy elakadàs esetèn.

Tanítvány2:

Tanítvány3:

Tanítvány4:

Tanítvány5:

 Veresegyházon lakom, Budapesten és Gödöllőn belül, ha igény van rá, akár házhoz is tudok menni, főleg a IV, XIII kerületekben, de más kerület sem okoz akadályt. Akik Pest megyében másik településen laknak, ott is házhoz tudok menni, csak oda-, illetve visszajutási költséget is számolok az óradíj mellé. 

Jelentkezni tudnak elektronikus levél formájában, a tortenelem1526@gmail.com-ra küldve.

 

Mátéka Gergő

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
matematika középszint, felzárkóztató 2000,-
történelem középszint, felzárkóztató 2000,-
történelem emelt szint 2000,-

Írj neki!