hirdetés
hirdetés
 
 

Mátéka Gergő

Budapest, Veresegyház

  • Iskola: Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kar
  • Telefon: 06203542470

Bemutatkozás

Jelentkezni tudnak elektronikus levél formájában, a tortenelem1526@gmail.com-ra küldve.

 

Tisztelt Olvasó!

 

Jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karára járok, és ha minden jól megy szállítmányozó-logisztikus leszek. Az egyetemet 2017.09.01. kezdtem el, az első négy félévet sikeresen teljesítettem.
 
Egyetemi hallgatóként szeretnék középiskolás diákokat tanítani hosszútávon. Emelt szinten tanultam a matematikát és a történelmet, ezt a tudásomat szeretném átadni az érdeklődőknek, vagy akár csak az alapszintet, kérés alapján érettségire, felzárkóztatás formájában.

 

Eddigi tapasztalatok:

 

          1, hatodikos felvételi

          2, órai anyagok ismertetése, a lemaradások behozatala

          3, dolgozatokra készülés 

          4, beadandók átnézése és tanácsadása (NEM MEGÍRÁSA!!!)

          5, pótvizsgára való felkészítés matematikából 

          6, érettségi [közép (matematika, történelem) és emelt szinten (történelem) is]

 

 A sok magamról írás helyett, inkább olvassa el mit gondolnak rólam a tanítványaim :) :

 

Tanítvány1:

Rendkívül baràtsàgos ès segítôkèsz a hozzààllàsa a tanítàshoz. Ha felmerül egy akadàly, azt nem szokàsa kikerülni, hanem mindig addig kerülgeti inkább a tèmàt amíg meg nem èrti az ember. Ez a módszer nagyon jó, de sajnos mèg nem tökèletesítette, mivel még nincs elég tapasztalata ahhoz, hogy hatékonyan lehesen haladni tovàbb egy elakadàs esetèn.

 

Tanítvány2:

Gergőben egy rendkívül tisztelettudó fiatalembert ismertünk meg aki mindig pontosan érkezett a tanítási órákra.Kezdeti tanítói rutintalanságát szívből jövő lelkesedèsèvel pótolta amit mi rendkívül ertèkeltünk. Az órákat mindig pontosan kitöltötte,sokszor meg is nyújtotta. Ha lehetne mindenképp ajánlanánk leendő kis tanulóinak.

 

Tanítvány3:

Gergő, személyes példájával megmutatta gyermekemnek hogy lehet könnyeden , humorral tanulni. Az ismeretek összefüggéseit igyekszik megmutatni, hitelesen. Nyitott a diákjával, vele együtt tanul. Elfogadja saját hibáit, ill. ha hibázott nem szégyellte hogy bocsánatot kérjen a fiamtól - alázatos. Gergő tudja hogy mik a határai, de bízik magában és kitartó, ezért hiteles is. Nemcsak amit tanít fiamnak abban segít, hanem összefüggéseket tárt fel a gyerekem előtt. Szelektálni tanítja meg a gyermeket - mi a fontos mi kevésbé. Érzéke van mindenben a jót, pozitívumot kiemelni, 5* annyit dícsér mint elmarasztal, és ha elmarasztal azzal is csínján bánik nem megbántva a gyermeki lelket, de annyi kis egészséges lelkiismeretfurdalást okozni hogy megértesse a gyerekkel hogy ő érdekében történik a "számonkérés".

 

Tanítvány4:

Mindig minden alkalommal percre pontosan itt áll az ajtó előtt. Sosem késik. Minden órán elmélettel kezdjük általában, ami segít feleleveníteni az előző órai anyagot. Nagyon jó, hogy változatos a tanítási módszere, mindenre van egy frappáns ötlete, képlete. Ha nem értek valamit, akkor addig gyakoroljuk, amíg azt nem tudom megoldani rendesen. Sosem türelmetlen, és nagyon humoros, ami fontos egy tanárnál. Mindig elsüt pár poént, ami feldobja a kedvem, és nagyobb kedvel állok neki a feladatnak.

 

 

Veresegyházon lakom, Budapesten és vonzáskörzetében belül, ha igény van rá, akár házhoz is tudok menni, főleg a IV, XIII kerületekben, de más kerület sem okoz akadályt. Akik Pest megyében másik településen laknak, ott is házhoz tudok menni, csak oda-, illetve visszajutási költséget is számolok az óradíj mellé. 

Jelentkezni tudnak elektronikus levél formájában, a tortenelem1526@gmail.com-ra küldve.

 

Mátéka Gergő

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
matematika középszint, felzárkóztató 2000,-
történelem középszint, felzárkóztató 2000,-
történelem emelt szint 2000,-

Írj neki!