hirdetés
hirdetés
 
 

Nagy Ilona

Budapest, Szeged, Online is

  • Iskola: SZTE-TTIK-GTK-BTK, ELTE-TÁTK, MTA
  • Telefon:

Bemutatkozás

Kedves Magántanár-kereső!
Jelenleg PhD-hallgatóként statisztika oktató és kvantitatív/kvalitatív módszertannal foglalkozó kutató vagyok. Okleveles terület- és településfejlesztő geográfusként végeztem, emellett elvégeztem a biológia-földrajz egyetemi tanárszakokat, illetve tanulmányokat folytatok survey statisztika és adatanalitika mesterszakon, végzős vagyok településszociológia és közvéleménykutató szociológus mesterszakon, valamint végeztem gazdálkodási, menedzsment képzéseket is. Ez idő alatt 12 OTDK-ETDK-VMTDK-TDK díjat gyűjtöttem és ~40 tudományos konferencia-előadást tartottam.
Sok éve intenzíven foglalkozom hallgatók oktatásával, korrepetálásával, ZH-ra felkészítésével, különösen matematikai statisztikából, adatelemzési módszerekből, programokból. Eddig már nagyon sok, a félévek alatt újabb témákból is felkereső, magántanítványom volt, több egyetem különböző szakjairól, de nagycsoportban is tartottam már korrepetálásokat, illetve számos szakdolgozóval örülhettem együtt a jeles szakdolgozat/diplomamunkának szociológia, pszichológia, közgazdaságtan, egészségtudomány területekről is, illetve segítettem különböző tudományok doktoranduszainak is kutatásaik során. Alap- és mesterszakos oktatás során magam kezdeményeztem oktatásmódszertani fejlesztéseket, minél inkább igazodva a tananyagokkal a hallgatók igényeihez az egyetemi oktatásban is.
Nem volt olyan tanítványom számos félév alatt sem, aki ne barátkozott volna meg közelebbről az adatelemzéssel nálam! Olyanok persze igen, akik állították, hogy nem értenek semmit, aztán a legjobb ZH-t írták az évfolyamukban. :) Azért egy alkalom alatt nem lehet megtanulni a statisztikát, de gyorsan lehet haladni.
Kérem, hogy csak közvetlenül hallgatóként vagy tanácskérőként keressetek (a közvetítők inkább válasszanak mást a listából).
Vállalok továbbá adatelemzést, kutatói tanácsadást, számítások ellenőrzését, kérdőíves kutatásokhoz kérdőív-tanácsadást, szerkesztést, online kérdőívezéshez leprogramozást és LimeSurvey adminisztrátorként az adatok beérkezésének monitorozását, tárolását.
Oktatást személyesen Budapesten és megbeszélés szerint Szegeden tartok, illetve online is tartok órákat.
Néha előfordul, hogy sokan keresnek egyszerre, és nem szándékosan elfelejtkezek arról, hogy ki hogy is áll a kutatómunkájával, kinek kellene visszaírnom. Ezért elnézést kérek minden ilyen volt és leendő megkeresőmtől. Írjatok rám ismét, és válaszolni fogok.
Remélve, hogy leendő tanítványomként olvasod e sorokat,
Üdvözlettel:
Nagy Ilona

Nagy Ilona

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
matematikai statisztika főiskola, egyetem 5000,-
adatelemzés főiskola, egyetem 5000,-
Excel középiskola, főiskola, egyetem 5000,-
SPSS főiskola, egyetem 5000,-
statisztika főiskola, egyetem 5000,-
ROPstat főiskola, egyetem 5000,-
UCINET-NetDraw főiskola, egyetem 5000,-
természettudományos tárgyak általános iskola, középiskola 5000,-
matematika általános iskola, középiskola 5000,-
közgazdaságtan középiskola 5000,-
szociológia főiskola, egyetem 5000,-
gépírás 5000,-
MapInfo főiskola, egyetem 5000,-
QGIS főiskola, egyetem 5000,-
Stata főiskola, egyetem 5000,-
Python alapok 5000,-
R alapok 5000,-
Kérdőív-szerkesztés, leprogramozás 5000,-
Kutatási/szakdolgozati tanácsadás 5000,-

Írj neki!