hirdetés
hirdetés
 
 

Nagy Ilona

Szeged, Online is

  • Iskola: SZTE-TTIK-GTK-BTK, MTA
  • Telefon:

Bemutatkozás

Kedves Magántanár-kereső!
Jelenleg PhD-hallgatóként statisztika oktató és kvantitatív/kvalitatív módszertannal foglalkozó kutató vagyok két egyetemi karon. Okleveles terület- és településfejlesztő geográfusként végeztem, emellett elvégeztem a biológia-földrajz egyetemi tanárszakokat, illetve végzős vagyok településszociológia és közvéleménykutató szociológus mesterszakon, valamint végeztem gazdálkodási, menedzsment képzéseket is. Ez idő alatt 10 OTDK-ETDK-VMTDK-TDK díjat gyűjtöttem és 20-nál is több tudományos konferencián vettem részt előadóként.
Sok éve intenzíven foglalkozom hallgatók oktatásával, korrepetálásával, ZH-ra felkészítésével, különösen matematikai statisztikából, adatelemzési módszerekből, programokból. Eddig már nagyon sok, a félévek alatt újabb témákból is felkereső, magántanítványom volt, több egyetem különböző szakjairól, de nagycsoportban is tartottam már korrepetálásokat, illetve számos szakdolgozóval örülhettem együtt a jeles szakdolgozat/diplomamunkának szociológia, pszichológia, közgazdaságtan területekről is, illetve segítettem különböző tudományok doktoranduszainak is kutatásaik során. Alap- és mesterszakos oktatás során magam kezdeményeztem oktatásmódszertani fejlesztéseket, minél inkább igazodva a tananyagokkal a hallgatók igényeihez az egyetemi oktatásban is.
Nem volt olyan tanítványom számos félév alatt sem, aki ne szerette volna meg az adatelemzést nálam! Olyanok persze igen, akik állították, hogy nem értenek semmit, aztán a legjobb ZH-t írták az évfolyamukban. :)
Vállalok továbbá adatelemzést, kutatói tanácsadást, számítások ellenőrzését.
Oktatást személyesen eddig csak Szegeden tartottam, de megbeszélés alapján lehet szó más helyszínről is, illetve online is tartok órákat.
Remélve, hogy leendő tanítványomként olvasod e sorokat,
Üdvözlettel:
Nagy Ilona

Nagy Ilona

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
matematikai statisztika főiskola, egyetem 3000,-
adatelemzés főiskola, egyetem 3000,-
excel középiskola, főiskola, egyetem 3000,-
SPSS főiskola, egyetem 3000,-
matematika általános iskola, középiskola 3000,-
természettudományos tárgyak általános iskola, középiskola 3000,-
közgazdaságtan középiskola 3000,-
szociológia középiskola 3000,-
gépírás 3000,-

Írj neki!