hirdetés
hirdetés
 
 

Pásztor Attila

Szeged

  • Iskola:
  • Telefon: 305718474

Bemutatkozás

Matematika Korrepetálás Magántanárnál

Kedves Szülők / Diákok!

Szeretné, ha gyermeke megértené a matematikát, javulnának a jegyei és több önbizalma és sikere lenne a matekórákon?

Segíthetek, hogy sikerüljön:

Általános- és középiskolás valamint felnőtt diákok korrepetálását, pótvizsgára, felvételire, érettségire, középiskolára való felkészítését vállalom.

Tapasztalt, türelmes eredménycentrikus de egyben empatikus diplomás tanár vagyok. Sok éves tapasztalattal.

Ár: 2500 Ft/ csoportos óra (érettségi,

Matematika korrepetálás! Pótvizsgára felkészítés, ismétlés, alapozás akár személyese, akár a ZOOM segítségével.

Tehátm matematika online is ZOOM segítségével, akár esti vagy hétvégi  órákban is! A A pótvizsga, középiskolai felvéteilre felkészítés időben kell elkezdeni.

Lehetőség van egyetlen anyagrész átvételére is, de ekkor is szigorúan csak szigorúan egyéni foglalkozás keretében, mint minden más esetben.

Más településen is lehetnek, lehetsz. Az Internet összeköt! Az online oktatás nagy gyakorlatot adott módszertanilag Nekem.

. Gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt szívesen foglalkozok. Nagy gyakorlattal rendelkező eredményes, s eredmény centrikus tanár vagyok, aki sikeresen kíséri el tanítványait az általános iskolától az érettségig. Figyelembe veszem a tanulók tudásszintjét s innen indulva építkezek. Elfogadom, ha a matematika iránt ellenszenvet érez, de ezt mindig sikerült egy elfogadó magatartássá szelídíteni. Figyelembe veszem az életkori sajátosságokat is, igazodok a gyermek személyiségéhez, egyéni érzékenységéhez. Mindezeket egy következetes magatartással ötvözőm.

Megkövetelem, hogy addig ne engedjen továbblépni, amíg az adott anyaggal gondja van az adott anyaggal! Szigorúan ragaszkodok az órarendben feltüntetett idő betartására, azaz óra nem hagyható el. Magam is szigorúan betartom. Óra és így a hiányzó tananyag nem marad el. Az órát pótolni kell megbeszélés alapján áttehető más időpontba.

Saját hibámból elmaradó órát természetesen szintén kölcsönös egyeztetés után pótlom!

Még egyszer az olcsó és csoportos foglalkozásokkal ellentétben szigorúan ragaszkodok ahhoz, hogy az órán csak 1 tanuló lehet, Nincs csoportos foglalkozás!

Diszes gyerekek is jelentkezhetnek.

Elérhető vagyok és kommunikálhatunk a, a ZOOM programok felhasználásával is. Itt meghívót küldök amivel elérhető vagyok. Ezentúl email és konkrét telefonhívás útján is kérhető segítség!

E lehetőségek természetesen nem emelik az óradíjat! Fontosnak érzem a kiadott anyag verbális visszakérdezését, a feladott Hf ellenőrzését!

A helyszín Újszeged a lakásom, de ez ezen a vírusos korszakban, a távolságtartás megfontoltságot követel! Belátom, s megértem mindenkinek a döntését de a jelenléti oktatást részesítem előnyben ha ez technikailag megoldható. Jelenleg kamerával ellátott gépen tudok oktatni úgy, ahogyan azt esetleg az iskolákban a „csete”s órán teszik.

Email :” pasztor_attila@citromail.hu”
Köszönöm megtisztelő bizalmukat6 bizalmadat várom a hívását6 hívásodat.

Tel.  30-57-18-474  vagy  62 431 508

2000 Ft / tanóra

Pásztor Attila

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
matematika középiskola 9 - 12 felnőttek is 1875,-
matematika általános iskola 1875,-

Írj neki!