hirdetés
hirdetés
 
 

Sebestyén Marcell

Budapest

  • Iskola: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
  • Telefon: +36309720857

Bemutatkozás

 Kedves Érdeklődő!

 23 éves vagyok, 2014-ben érettségiztem kitűnő eredménnyel az Óbudai Árpád Gimnázium német tagozatán, 2018 januárjában diplomáztam Energetikai mérnöki BSc szakon kitüntetéses minősítéssel a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Gépészmérnöki Karán. 2018 februárjától a BME Villamosmérnöki MSc képzésen fogom folytatni a tanulmányaimat, illetve ezzel párhuzamosan a Hágeni Távegyetem Gazdaságtudomány BSc szakát is el fogom kezdeni, német nyelven.
 Az egyetem mellett a 3,5 éves képzés utóbbi 2 évében folyamatosan dolgoztam is, hogy minél több tapasztalatot szerezzek és minél szélesebb látókörre tegyek szert, de az egyetemen is munkálkodtam mint demonstrátor, amely annyit jelent, hogy az egyetemet nálunk egy vagy két évvel korábban kezdő hallgatóknak tartottam laboratóriumi gyakorlatokat.
 Német nyelvből felsőfokú (C1) nyelvvizsgával rendelkezem, amelyet a Goethe Intézetnél szereztem, míg angolból középfokú (B2) nyelvizsgát tettem korábban, jelenleg a felsőfokú Cambridge vizsgára készülök. 2017-ben részt vettem egy egy hónapos műszaki nyelvi kurzuson is Németországban.

 

 Olyan – alapvetően középiskolásoknak szóló, akár csoportok számára is elérhető – magántanári szolgáltatást szeretnék nyújtani, amely tapasztalataim szerint hiánypótló:
Kombinált, a mindennapi iskolai kihívásokra, az érettségi vizsgákra, nyelvvizsgákra, az egyetemi megmérettetésekre, illetve hosszú távon a munkaerőpiacon való sikeres részvételre felkészítő magánórák keretében segítenék az igényeknek megfelelően a lehető legjobban elsajátítani a matematikát, fizikát – irántuk érzett lelkesedésem miatt az irodalmat, történelmet is –, illetve alaptól felsőfokig a német és az angol nyelvet egyaránt.
 Szeretném, hogy a diákokban – fakultációtól, érdeklődéstől függetlenül – ne csak a képesség, de a törekvés is kialakuljon a nyelv helyes használata, az igényes megfogalmazás, a következetesség – összességében a kezükből kiadott munka magas minősége iránt, szeretném fejleszteni a diákok kritikai-, illetve rendszerszemléletét. Projektek keretében segítenék elsajátítani az önéletrajz-készítés, a motivációslevél-írás, valamint az általános dokumentumszerkesztés képességét, illetve érdeklődéstől és előképzettségtől függően a programozás alapjaival is megismertetném a tanulókat.
 Szeretnék segíteni megtalálni azokat a lehetőségeket, amelyekre a középiskolások kevés rálátással rendelkeznek, legyen szó hazai vagy akár külföldi ösztöndíjakról, pályázati lehetőségekről, szakkollégiumokról.
 Amitől úgy érzem, hogy ez a szolgáltatás hiánypótló és 21. századi, az egyrészt az, hogy a személyes találkozókat online felületen való munkavégzéssel is kiegészítjük, másrészt pedig, hogy nem kell különböző tantárgyakból, nyelvekből külön-külön magántanárt keresni, amely nem csak az időpontegyeztetést teszi könnyebbé, de a tanuló számára is kényelmesebbé teszi a helyzethez való alkalmazkodást.

 

 Kérem, hogy amennyiben felkeltettem az érdeklődését, esetleg kérdése támadt, keressen fel telefonon vagy ímélben! 

 

 Az ímélcímem marcell.sebestyen@gmail.com, a telefonszámom +36 30 972 0857

 
 Üdvözlettel,

 Sebestyén Marcell

Sebestyén Marcell

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Komplex felkészítés (fizika, matematika, történelem, irodalom, német, angol, egyetemi előkészítő) Középiskolai (emelt szintig) 4000,-
Német nyelv Alaptól felsőfokig (A1-C1) 4000,-
Fizika Középiskolai (emelt szintig) 4000,-
Matematika Középiskolai (emelt szintig) 4000,-

Írj neki!