hirdetés
hirdetés
 
 

Sebestyén Marcell

Budapest

  • Iskola: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
  • Telefon: +36309720857

Bemutatkozás

 Kedves Érdeklődő!

 23 éves vagyok, 2014-ben érettségiztem kitűnő eredménnyel az Óbudai Árpád Gimnázium német tagozatán, 2018 januárjában diplomáztam Energetikai mérnöki BSc szakon kitüntetéses minősítéssel a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Gépészmérnöki Karán. Jelenleg a BME Villamosmérnöki MSc képzésében veszek részt, illetve ezzel párhuzamosan a Hágeni Távegyetem Gazdálkodás és menedzsment BSc szakának hallgatója is vagyok, német nyelven.
 Az egyetem mellett a 3,5 éves képzés utóbbi 2 évében folyamatosan dolgoztam is, hogy minél több tapasztalatot szerezzek és minél szélesebb látókörre tegyek szert, de az egyetemen is munkálkodtam mint demonstrátor, amely annyit jelent, hogy az egyetemet nálunk egy vagy két évvel korábban kezdő hallgatóknak tartottam laboratóriumi gyakorlatokat.
 Angolból (Cambridge) és németből (Goethe) egyaránt felsőfokú (C1-es szintű) nyelvvizsgával rendelkezem.

 Olyan – alapvetően középiskolásoknak szóló, akár csoportok számára is elérhető – magántanári szolgáltatást szeretnék nyújtani, amely tapasztalataim szerint hiánypótló:
Kombinált, a mindennapi iskolai kihívásokra, az érettségi vizsgákra, nyelvvizsgákra, az egyetemi megmérettetésekre, illetve hosszú távon a munkaerőpiacon való sikeres részvételre felkészítő magánórák keretében segítenék az igényeknek megfelelően a lehető legjobban elsajátítani alapvetően a matematikát, fizikát – de irántuk érzett lelkesedésem miatt az irodalmat, történelmet is –, illetve a német és az angol nyelvet egyaránt.
 Szeretném, hogy a diákokban – fakultációtól, érdeklődéstől függetlenül – ne csak a képesség, de a törekvés is kialakuljon a nyelv helyes használata, az igényes megfogalmazás, a következetesség – összességében a kezükből kiadott munka magas minősége iránt, szeretném fejleszteni a diákok kritikai-, illetve rendszerszemléletét. Projektek keretében segítenék elsajátítani az önéletrajz-készítés, a motivációslevél-írás, valamint az általános dokumentumszerkesztés képességét, illetve érdeklődéstől és előképzettségtől függően a programozás alapjaival is megismertetném a tanulókat.
 Szeretnék segíteni megtalálni azokat a lehetőségeket, amelyekre a középiskolások kevés rálátással rendelkeznek, legyen szó hazai vagy akár külföldi ösztöndíjakról, pályázati lehetőségekről, szakkollégiumokról.
  Szolgáltatásom egy fontos előnye, hogy nem kell a különböző tantárgyakból külön-külön magántanárt keresni, amely nem csak az időpontegyeztetést teszi könnyebbé, de a tanuló számára is kényelmesebbé teszi a helyzethez való alkalmazkodást.

 Kérem, hogy amennyiben felkeltettem az érdeklődését, esetleg kérdése támadt, keressen fel telefonon vagy ímélben! 

 Az ímélcímem marcell.sebestyen@gmail.com, a telefonszámom +36 30 972 0857

 Üdvözlettel,

 Sebestyén Marcell

Sebestyén Marcell

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Komplex felkészítés (fizika, matematika, egyetemi előkészítő (kiegészítve további tárgyakkal) Középiskolai 4000,-
Fizika Középiskolai 4000,-
Matematika Középiskolai 4000,-
Egyetemi/karrierelőkészítés Középiskolai, egyetemi 4000,-

Írj neki!