hirdetés
hirdetés
 
 

Sebestyén Marcell

Budapest

  • Iskola: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
  • Telefon: +36309720857

Bemutatkozás

 Kedves Érdeklődő!

 

23 éves vagyok, 2014-ben érettségiztem kitűnő eredménnyel az Óbudai Árpád Gimnázium német tagozatán, 2018 januárjában diplomáztam Energetikai mérnöki BSc szakon kitüntetéses minősítéssel a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Gépészmérnöki Karán. Jelenleg a BME Villamosmérnöki MSc képzésében veszek részt, illetve ezzel párhuzamosan a Hágeni Távegyetem Gazdálkodás és menedzsment BSc szakának hallgatója is vagyok, német nyelven.

 

 Az egyetem mellett a 3,5 éves képzés utolsó 2 évében folyamatosan dolgoztam is, hogy minél több tapasztalatot szerezzek és minél szélesebb látókörre tegyek szert, de eközben az egyetemen is oktattam demonstrátorként, amely annyit jelent, hogy az egyetem alapszakos hallgatóinak tartottam laboratóriumi gyakorlatokat.
 Angolból (Cambridge) és németből (Goethe) egyaránt felsőfokú (C1-es szintű) nyelvvizsgával rendelkezem.

 

 Fizikai és matematika tantárgyakból vállalok emelt szintű érettségire való felkészítést, illetve tehetséggondozást. Ezen felül igyekszem segíteni az egyetemi, illetve előkészíteni a későbbi munkaerőpiaci élvonalba való bejutást olyan személyes készségek (soft skills) fejlesztésével, mint például az önéletrajzírás, vagy a szóbeli és írásbeli kommunikáció.

 

 Kérem, hogy amennyiben felkeltettem az érdeklődését, esetleg kérdése támadt, keressen fel telefonon vagy ímélben!

 

 Az ímélcímem marcell.sebestyen@gmail.com, a telefonszámom +36 30 972 0857

 

 Üdvözlettel,

 Sebestyén Marcell

Sebestyén Marcell

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Fizika Középiskolai emelt szint/tehetséggondozás 4000,-
Matematika Középiskolai emelt szint/tehetséggondozás 4000,-

Írj neki!