hirdetés
hirdetés
 
 

Seregélyes Gábor

Budapest

  • Iskola: ELTE
  • Telefon: 06-70-3129716

Bemutatkozás

Az ELTE-n végeztem biológia-kémia szakon 2005-ben. Egyetemi éveim alatt az ELTE által szervezett emelt szintű érettségi felkészítőket tartottam. Ezt követően a budapesti Leövey Klára Gimnáziumban helyezkedtem el, mint biológia és kémia szakos tanár. A hagyományos szakórák mellett, a kezdetektől sikeresen készítek fel diákokat emelt és középszintű biológia, illetve kémia érettségikre, OKTV versenyekre (fakultációk, magánórák keretei között). Az oktatással párhuzamosan a középiskolai tananyaghoz kapcsolódó biológiai vizsgálatok megtervezését, és ehhez kapcsolódó munkafüzetek írását végzem.


A magánórák során az egyéni készségek, szükségletek alapján oktatok, akár a pótvizsga teljesítése, akár 90 % feletti emelt szintű érettségi elérése a cél.
Magyarázataimban mindig nagy hangsúlyt fektetek a logikus felépítésre, és az összefüggések megértésére. Minden alkalommal az aktuális tananyaghoz kapcsolódó (illetve ismétlő) feladatsorral segítem az otthoni tanulást. Ezzel folyamatosan nyomon követhetők az esetleges hiányosságok, homályosabb, még átnézendő területek. Az óráim jó hangulatban, fesztelenül, fiatalos légkörben telnek, melyek szintén fontos szempontok a hatékony tanuláshoz.

Seregélyes Gábor

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
biológia közép, emelt 6500,-
kémia közép, emelt 6500,-
biokémia egyetem 6500,-

Írj neki!