hirdetés
hirdetés
 
 

Szabó András

Budapest

  • Iskola: SZTE-TTIK
  • Telefon: 06304338125

Bemutatkozás

Kedves diákok, szülők! Matekot, fizikát és programozást tanítok rendkívül jó magyarázó képességgel. Egy alkalom általában 90 perc azaz 2 tanóra.

Az 1. órában elmagyarázom az elméletet, megértjük a törvényeket, egyenleteket és az ábrákat.

A 2. órában önálló feladat megoldás következik, hiszen minden tanulónak meg kell tudni oldani a feladatokat önállóan is. Ez azért nagyon fontos, mert amikor írja a dolgozatot akkor én már nem leszek jelen, hogy segítsek. A feladat megoldások arra jók, hogy a számolás technikai alapok megerősödjenek.

Ha csak egyszerűen átfutjuk a tananyagot akkor úgy tűnik mintha megtanultuk volna, de ez általában nem elég. Végig kell venni a feladatok számolási részeit is alaposan. Ekkor szokott kiderülni, hogy milyen hiányosságok miatt nincsenek meg a jó jegyek.

Fontosnak tartom, hogy javítsam a diákok tanuláshoz való viszonyát! Ha a diáknak a számolások vagy a megértések során sikerélményei vannak, akkor egy idő után már nem fogja megterhelőnek látni a tanulást.

Az is fontos, hogy javítsam a tanulók szociális kompetenciáját. Például a szóbeli feleletek esetében fontos, hogy az adott témakört egész mondatokkal fejezzék ki a tanulók, valamint az is, hogy milyen a felépítése az előadott témának. Emellett említsük meg azt is, hogy a szabályos, rendezett íráskép is nagyban javítja a tanulmányi eredményeket.

Szabó András

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
fizika kezdő/haladó 4000,-
matek kezdő/haladó 4000,-
programozás kezdő/haladó 4000,-

Írj neki!