hirdetés
hirdetés
 
 

Szabó Fruzsina

Budapest, Kiskunlacháza

  • Iskola: Károli Gáspár Református Egyetem
  • Telefon:

Bemutatkozás

Jelentkezni és érdeklődni a szabo.fruzsina.tanitas@gmail.com e-mail címen lehet.

Tisztelt Olvasó!

Másodéves hallgató vagyok a Károli Gáspár Református Egyetemen. Magyar-történelem tanárszakos hallgatóként vállalom általános és középiskolai tanulók korrepetálását, felzárkóztatását, vizsgákra való felkészítését magyar nyelv-irodalom, történelem tantárgyakból.

Órák felépítése

Minden órát (legyen az vizsgafelkészítő vagy korrepetáló) egy szintfelmérő óra előzi meg. Ezen az órán megismerkedem az új tanítvánnyal, felmérem az ismereteit az adott tantárgyból/tananyag részből. Ezt követően a következő órára összeállítom a szintfelmérő teszt alapján a megfelelő tanmenetet, haladási tempót, amit minden esetben a tanuló tanulási üteméhez, tudásához igazítok. Bármelyik órán, bármelyik tananyagnál is tartunk a tanulónak mindig szabad kérdeznie, sőt az a jó ha kérdez és ezzel ért is. 

A tananyagokat témákra bontva vesszük át a tanulókkal. Minden téma végén egy záró, szintfelmérő tesztet írnak a tanulóim, ezzel is látom, hogy mennyit fejlődtek az első szintfelmérőhöz képest.

 

Óráimat tartom:

-Előre megbeszélt közösségi helyszínen Budapesten és Kiskunlacházán (házhoz nem tudok menni!)

-Online, Skype-on (További részletekért érdeklődjön e-mailben)

-Egyéniben és csoportosan (max. 5 fő) egyaránt 

 

 

Tapasztalat

Több magántanítványom volt már az utóbbi másfél évben, akiknek sikeres felkészítést adtam vizsgáikhoz, éves teljesítményük sikerességéhez. Törekszem a következetes, értő magyarázásra. Célom, hogy tanítványaimból a maximumot hozzam ki. 

 

 

Vélemények tanítványoktól

Sára:

Imádtam az óráit! Kedves, szeretnivaló tanárt ismertem meg Fruzsi személyében. Tökéletesen felkészített a magyar emelt érettségimre és neki köszönhetően élmezőben végeztem a magyar érettségin. Köszönöm Fruzsi!

 

Benedek:

Nagyon féltem az érettségitől és szerettem volna egy jó magántanárt találni, aki a lehető legjobban felkészít 12. osztály végére. Az iskolában valahogy sose tudtam megérteni a történelmet, de amint Fruzsival felvettem a kapcsolatot kezdtem felvilágosodni. Türelmes, kedves, mosolygós oktatót ismertem meg személyében. Még akkor sem emelte fel a hangját, amikor okot adtam rá. Fruzsi a legjobb! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 

Dóri:

Türelmes, jól magyaráz. A lányomat nagyon szépen felkészítette a 8.-os felvételire, ezzel hozzájárulva, hogy jó középsuliba mehessünk továbbtanulni. Ha egy fiatal, türelmes és végtelenül kedves magántanárt szeretnétek, aki profin felkészíti a gyereket a vizsgára, akkor Fruzsit tudom ajánlani.

 

Dani anyukája:

Nagyon profi a munkájában. Látszik, hogy mindent megtesz azért, hogy a tanítványai sikereket érjenek el. Az én fiam elég nehéz eset volt. 10. osztály pótvizsgára 1 hónap alatt gyönyörűen felkészítette. Mi őt tudjuk ajánlani. A mai napig jár hozzá a fiam, mert a lustaságot is tudja Fruzsi kezelni

 

Anna, Niki, Balázs:

Szeretünk vele tanulni. Mindig vidám, jókat lehet vele beszélgetni és a tanulás is nagyon jó vele. Sose szerettük igazán a történelmet, mert mindig belénk erőszakolták a száraz tananyagot, felesleges még szárazabb töltelék információkkal, aminek semmi értelme nem volt. Fruzsi a lényegre vezet rá minket és nagyon hangulatos kis óráink vannak vele.

Szabó Fruzsina

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Magyar irodalom: korrepetálás, felzárkóztatás Általános iskola 1500,-
Magyar irodalom: korrepetálás, felzárkóztatás Középiskola 1600,-
Magyar nyelvtan: korrepetálás, felzárkóztatás Általános iskola 1500,-
Magyar nyelvtan: korrepetálás, felzárkóztatás Középiskola 1600,-
Történelem: korrepetálás, felzárkóztatás Általános iskola 1500,-
Történelem: korrepetálás, felzárkóztatás Középiskola 1600,-
Magyar felvételi előkészítő 8. Osztályosoknak 1400,-
Történelem érettségi Közép 1800,-
Történelem érettségi Emelt 1900,-
Magyar érettségi Közép 1800,-
Magyar érettségi Emelt 1900,-

Írj neki!