hirdetés
hirdetés
 
 

Török Csaba

Budapest

  • Iskola: ELTE matematikus
  • Telefon: 70-229-1313

Bemutatkozás

Kiváló eredményű ELTE matematikusi diplomával és országos fizika tanulmányi versenyi helyezéssel a legfelsőbb szintig segítséget tudok nyújtani a tanuláshoz, akár a különösen elfoglaltaknak vagy a tanulmányaikban éveket kihagyó, önbizalomhiányos, tanulási nehézséggel küzdő diákoknak is. Sokéves tapasztalat alapján mondhatom: nincs reménytelen eset! Vészhelyzetben akár kora reggel, késő este vagy hét végén is tudok segíteni, de a biztos eredmény érdekében jobb elkerülni a kapkodást.

Koromból fakadóan (negyvenes) a munka vagy gyereknevelés mellett tanuló korosztállyal is könnyen szót értek, és nagyon türelmes vagyok. Koncentrációzavarral vagy egyéb tanulási nehézséggel küzdő diákok testre szabott egyéni oktatását is vállalom.

Azon kisszámú tanárok közé tartozom, akik középiskolásokat három tárgyból is (matematika, fizika, kémia) segíteni tudnak. Ez különösen hasznos lehet, ha a fő problémás tárgy mellett esetenként, pl. dolgozat előtt másik tárgyból is szükséges egy kis támogatás.

A közös gyakorlás mellett minden esetben adok házi feladatot, így csak akkor lépünk tovább, ha diákom valóban képes önállóan megbirkózni a feladatokkal. Ennek köszönhetően a közös munka az esetek 95%-ában már rövid távon az osztályzatokban megmutatkozó eredménnyel jár. Sok diákom kifejezetten megszerette a matematikát, fizikát, kémiát!

Tehetséggondozást, versenyfelkészítést is vállalok a matematika vagy fizika iránt mélyebben érdeklődők számára, az általános iskolai versenyektől egészen az OKTV szintjéig. Ehhez rendelkezésre állnak az elmúlt 20 év feladatsorai valamennyi nagy hírű verseny esetében. A tehetséggondozó egyéni foglalkozások díja általános iskolások számára 9.500 Ft/45 perc, középiskolásoknak (9. osztálytól) 11.000 Ft/45 perc.


Az órák hossza rugalmasan igazodik a tanulmányi célokhoz és a diák terhelhetőségéhez, így 45 és 120 perc közötti lehet.

Szívesen fogadok magyar vagy külföldi diákokat az angol nyelvű iskolákból (British School, Britannica, AISB, Milestone, SEK, BME IS, ICSB), akiket bármely nemzetközi vizsgaszintre fel tudok készíteni matematikából és fizikából (pl. IB SL/HL Diploma, GCSE A-Level, SAT, ACT, GMAT, STEP, GRE). Német nyelven tanuló magyar diákok korrepetálását is vállalom, valamint felkészítésüket az osztrák, német vagy magyar rendszerű érettségire. Száznál is több idegennyelvű tankönyv és feladatgyűjtemény segíti a helyszínen a hatékony munkát, így bármely igénynek meg tudok felelni. Az oktatás díja idegennyelvű tananyag esetén 9.500 Ft/45 perc.

Az órákat az Astoriánál tartom jól felszerelt, csendes, légkondícionált irodában, mely a Belvárosból és a legtöbb egyetemtől, főiskolától 15 perc alatt elérhető, valamint fiatalabb vagy külföldi diákok számára is biztonságosan megközelíthető.

Tanulópároknak az ÓRADÍJ CSUPÁN 4.500 Ft/45 p fejenként (magyar tananyag esetén)! A díjról természetesen számlát tudok adni. Nem kínálok zsákbamacskát: soha nem kérem az óradíj előre fizetését, se egy hétre, se egy hónapra. Diákjaim és az elégedett szülők ragaszkodása miatt nincs is szükség ilyesmire. Eseti óralemondáskor mindig igyekszem helyettesítő időpontot taláni, ugyanakkor magas óraszámomra tekintettel az aznapi lemondás esetén a foglalkozás szokásos díja 50%-ának megtérítését kérem.

Török Csaba

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
matematika középiskolai 10666,-
fizika középiskolai 10666,-
analízis egyetemi/fõiskolai 10666,-
Analysis (in English) university 12666,-
differenciálegyenletek egyetemi/fõiskolai 10666,-
Differential Equations (in English) university 12666,-
valószínûségszámítás egyetemi/fõiskolai 10666,-
Probability Theory (in English) university 12666,-
statisztika egyetemi/fõiskolai 100666,-
Statistics (in English) university 12666,-
mátrixszámítás egyetemi/fõiskolai 10666,-
Matrix Calculus (in English) university 12666,-
lineáris algebra egyetemi/fõiskolai 10666,-
Linear Algebra (in English) university 12666,-
lineáris programozás egyetemi/fõiskolai 10666,-
Linear Programming (in English) university 12666,-
komplex számok egyetemi/fõiskolai 10666,-
Complex Numbers (in English) university 12666,-
Mathematik Gymnasium 12666,-
Mathematics university 12666,-
Physics IB HL 12666,-
Kémia középiskolai 10666,-
Physik Gymnasium 12666,-
Chemistry IB HL 12666,-

Írj neki!