hirdetés
hirdetés
 
 

Tóth Dániel

Online, Szombathely

  • Iskola:
  • Telefon:

Bemutatkozás

Tóth Dániel Bécsben végzett zeneművészeti egyetemen, jazz-ének szakon. 2015-ben elnyerte az Egri Bárzenész Találkozó fődíját, a Trilla-díjat. 2016-ban a Savaria Szimfonikus Zenekar “Hollywood Classics” koncertsorozatának szólistája volt. YouTube-csatornáját, ahová feldolgozásokat és saját szerzeményeket tölt fel, már több mint 20 ezer ember követi. "We Can't Find A Way" című dalát Jake Gordon angol producerrel közösen fejezte be, aki többek között olyan előadók hangmérnöke volt, mint Emeli Sandé és JP Cooper. Különféle zenekarok szólóénekese külföldön és belföldön egyaránt. 2021 novemberében a TEDxYouth Budapest egyik előadója volt.


A világ különböző országaiból voltak már tanítványai, többek között az USA-ból, Ausztriából és Németországból. 10 éves színpadi tapasztalattal rendelkezik.
Az évek alatt összegyűjtött számos gyakorlattal minden tanítvány a lehető leggyorsabb tempóban érheti el céljait. Az órákon a megfelelő énektechnika, légzéstechnika, illetve repertoár elsajátítása mellett a dalszerzés és a zeneelmélet is gyakran felmerülő témák.

Online órák Skype és Zoom rendszereken.
Műfajok: pop, jazz, gospel, rock, musical
Az órák nyelve: magyar, angol, német

Tóth Dániel

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
ének minden szinten 6000,-
hangképzés minden szinten 6000,-
jazz-ének minden szinten 6000,-

Írj neki!