hirdetés
hirdetés
 
 

Urbán Zsuzsanna

Kecskemét

  • Iskola: Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Kar
  • Telefon: 06703158343

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő Szülők!

Urbán Zsuzsannának hívnak, 23 éves vagyok, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Karának másodéves hallgatója.

Szabadidőmben szívesen vállalom az általános iskolás gyermekek korrepetálását, felkészítését. A magyar nyelv és irodalom, az olvasás és szövegértés, valamint az írás, helyesírás tartoznak a preferenciáim közé, de nem zárkózom el más tárgyaktól sem általános iskolai szinten, megbeszélés kérdése. A korrepetálások, együtt tanulások alkalmával segítek a gyermekeknek megírni a házi feladataikat, felkészítem őket a számonkérésekre, és az adott hiányosságaikat felmérve hozom fel tudásukat az iskolában elvárt szintre. 

A modern pedagógia módszerei szerint foglalkozom a gyerekekkel, ahol egyenrangú félnek tekintve őket, megpróbálom a képességeikhez képest az összes bennük rejlő lehetőséget felszínre hozni, felesleges stressztől, elvárásoktól és szorongástól mentesen. Nagy hangsúlyt fektetek a gyermekek önbizalmának építésére, egészséges pszichéjének megteremtésére, gondozására.

Az időpontok rugalmasak, akár hétvégén is ráérek, hétköznapokon pedig megbeszélés kérdése, a saját tanulmányaim figyelembe vételével. Egy óra 60 perc, amely 1500 forint. Helyileg Kecskemét belvárosában tudom fogadni a gyermekeket. Telefonszám: +36703158343

Ha úgy gondolja, hogy szívesen rám bízná gyermekét, várom megtisztelő hívását!

 

Urbán Zsuzsanna

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Magyar nyelv és irodalom Általános iskolai 1500,-
Olvasás, szövegértés Általános iskolai 1500,-
Írás, helyesírás Általános iskolai 1500,-
Más általános iskolai tárgyak is (egyeztetés kérdése) Általános iskolai 1500,-

Írj neki!