hirdetés
hirdetés
 
 

Vajda Erika

Budapest

  • Iskola: ELTE TTK, SE ÁOK
  • Telefon: 30-9475794

Bemutatkozás

Biológia és kémia tárgyakból emelt szintű felkészítés érettségi vizsgára Budapesten!

 

Ha terveid vannak ezekkel a tárgyakkal középiskola után, legyen az orvosi egyetem, fogorvosi, állatorvosi, gyógyszerészeti kar, vagy más egyéb, várlak szeretettel.

 

Kezdés szeptember 3. és 4.-én.  Az órákat kis létszámú csoportban tartjuk. Ez maximum 8 főt jelent annak érdekében, hogy mindenki egyéni fejlődését figyelemmel tudjam kísérni és a felmerülő nehézségeket hathatósan tudjuk orvosolni. Az év során a diákok (azaz Ti :) ) rendszeres visszajelzést kapnak arról, hogy a tananyagot milyen mélységig sikerült elsajátítani, ami egyben lehetőség is a korrekcióra még az előtt a bizonyos "nagy nap" előtt.

 

A logikusan felépített tematika mellett nagy hangsúlyt kapnak a gyakorlófeladatok és házi feladatok is. Hiszen nem elég valamit érteni, alkalmazni is tudni kell, s ez az, amire az érettségi feladatsorok is egyre inkább rámutatnak.

 

A felkészülés az írásbelikkel nem fejeződik be. Május közepétől már célirányosan a szóbelikre gyakorlunk, de a szóbeli kifejező képesség fejlesztése és a szakmai nyelvezet megfelelő használata a többi mellett természetesen egész éves feladat.

 

Helyszín:

  • 11. kerület, a Móricz Zs. krt-től 10 percre

 

Ha már a szemed előtt lebeg a kitűzött cél, hogy mit szeretnél elérni akár a biosszal, akár a kémiával, esetleg mind a kettővel, de nem tudod hogyan vágj bele, vagy ha úgy érzed elkél a segítség, fordulj hozzám bizalommal! :)

 

 

Vajda Erika

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
biológia érettségi emelt szint 2500,-
kémia érettségi emelt szint 2500,-

Írj neki!