hirdetés
hirdetés
 
 

Vátyi Veronika

Pécs

  • Iskola: PTE MK
  • Telefon: +36 70 94 95 700

Bemutatkozás

Sikeres felvételit szeretnél? Művészeti egyetemekre és szakgimnáziumokba, felvételire és alkalmassági vizsgára, felnőtteknek átképzéshez vagy hobbi okán, egyénre szabott magán és minicsoportos órák.

A PTE Művészeti Karán fotográfia specializáción jelesre diplomáztam 2001-ben, művészeti tanárként. Dolgoztam, mint művészeti előadó, kulturális szervező, voltam művészet-, esztétika-, és textiltanár, tanítottam hagyományos iskolai keretek között, táborban, szakkörben, magánórákat tartva, gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Szakmám szerint még textilművész és enteriőr tervező vagyok. Mindezek mellett középiskolától kezdődően volt számos csoportos és egyéni kiállításom az ország több pontján, ahol elsősorban textil munkáimmal szerepeltem.

2015 óta főállásban kifejezetten felvételire készítek fel, kiemelkedően magas és szép eredményekkel. Tartok magán- és minicsoportos órákat, workshopokat, intenzív felvételi felkészítő kurzusokat, nyári táborokat. Ez mellett felnőttekkel is foglalkozom, akár átképzés, akár önkifejezés miatt keresnek.

A rajz-és festészetoktatásban az a célom, hogy előhozzam belőled legjobb képességeid, hogy felfedezd kreativitásod határtalanságát, hogy terveid, álmaid megvalósításához segítselek.

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk együtt munkálkodni a sikereid eléréséért, fontosnak tartok egy személyes találkozót még az órákat megelőzően. Beszélgetünk, ismerkedünk, tisztába kerülök céljaiddal, megnézem eddigi munkáid, rajzaid, firkálmányaid – bármit, amit alkottál az utóbbi időben –, felmérem tudásod, amely alapján személyre szabott tanmenetet dolgozok ki neked. Az első találkozó kb. egy órás szokott lenni és ingyenes.


A Magánóra (1-2 fő) és Mini csoportos óra (3-8 fő) a legintenzívebb fejlődésre ad lehetőséget. A választott szakodnak, a felvételi követelményeknek megfelelően építem fel a tematikát. Így nem csak szűken véve szabadkézi rajzolással (kockológiától az aktig), de a szaknak megfelelő tervezési és kreatív feladatokkal is foglalkozunk. Ebből kifolyólag sokfajta médiumot használunk pl.: grafit, szén, pitt, pasztell, tus, diófapác, akvarell, tempera, akril, de dolgozhatunk számítógépen is, vagy készíthetünk makettet.
A közös munka során létrejött alkotásokból könnyedén összeállítható a portfóliód, melynek kialakításában is - természetesen - aktív segítséget nyújtok.
Ajánlom az óráimat neked, ha szeretnél dinamikusan fejlődni, ha iskola vagy munka mellett szeretnéd tovább képezni magad, ha kevés idő áll rendelkezésedre, de hatékonyan szeretnéd kitölteni azt.
Javaslom abban az esetben is, ha már tanultál rajzolni, sőt épp tanulsz valahol, de szükségét érzed egy kis ráerősítésnek, hogy célzottan bizonyos témaköröket alaposabban járhass körül.

Könnyen megközelíthető, tágas és világos helyszínen várlak Pécsett, a Rókus sétány mellett. A hatékony és sikeres rajzi stúdium elengedhetetlen kellékeivel – többek között mértani testekkel, drapériákkal, koponyával, csontvázzal, szobrokkal, számos művészeti albummal - jól felszerelt műteremben dolgozhatunk együtt, és amennyiben a folyamat megkívánja, portré és aktrajzoláshoz élő modelleket is tudok biztosítani. A tanuláshoz igény esetén rajzi-festészeti eszközöket, anyagokat is adok. Amennyiben igény van rá, az órák egy része külső helyszínen is megtartható.

 

Vátyi Veronika

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
szabadkézi rajz alap / közép / felső 3500,-
rajz alap / közép / felső 3500,-
felvételi előkészítő alap / közép / felső 3500,-
textilművészet alap / közép / felső 3500,-

Írj neki!