hirdetés
hirdetés
 
 

Anita

Budapest XIV. kerület

  • Iskola: BGF-PSZFK
  • Telefon: 20/3545428

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!
 
Ha úgy érzed, hogy a puskacetlik gyártásánál hatékonyabb segítségre lenne szükséged a közelgő vizsgára való felkészülésben, akkor jó helyen jársz. 
 
Ha úgy gondolod, hogy a számvitel nemcsak nehéz, hanem unalmas is, akkor nézd más szemmel:
 
- a számvitel érdekes, mert megtanulhatod sok egyéb mellett, hogy hogyan kell lekönyvelni egy kaptár méhet vagy mi a teendő az őrkutyával a könyvelésben
 
- a számvitel izgalmas világ, ha hallottál már két könyvelőt beszélgetni, akkor a "felteszem az 5-ösből az 1-esbe" vagy a "ma inkább összepontozom a szállító analitikát, majd holnap kontírozok" kifejezések nem két összezavarodott embert takarnak, hanem két olyat, akik valószínűleg hasonlóan hozzád először azt gondolták, hogy a számvitel fő erőssége, hogy az ember hátrányba kerül miatta a mintatantervhez képest
 
Ha úgy gondolod, hogy magolás helyett a számviteli logika megértése a fontos és ebben látsz még kihívást, akkor szakirányú diplomával, könyvvizsgáló asszisztensi és könyvelői tapasztalattal felvértezve számvitel  és könyvvizsgálat alapjai oktatásával szeretnék hozzájárulni sikeres vizsgáidhoz. Mérlegképes vizsga számvitel moduljára is vállalok felkészítést. 
 
Ha szakdolgozatírás vagy házidolgozat miatt lenne szükséged egy külső szakmai szemre, fordulj hozzám bizalommal! Konzultációban szívesen segítek. Nem, nem írom meg helyetted. :) 
 
Ui:
Ha a telefont elsőre nem venném fel, írj sms-t. 20/354-5428
 

Anita

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
számvitel főiskola / egyetem 3000,-
könyvvizsgálat főiskola / egyetem 3000,-
szakdolgozat konzultáció főiskola / egyetem 3000,-

Írj neki!