hirdetés
hirdetés
 
 

Antal Ignác

Budapest

  • Iskola:
  • Telefon: 36305397444

Bemutatkozás

Hagyományos, illetve online matematika, informatika korrepetálást vállalok, közép- és emelt szinten középiskolásoknak (bármilyen korosztály) számára. Általános iskolásokat 6. osztálytól.
 
Több mint 10 éve foglalkozom tanítással, online oktatással 3 éve.
 
Ismét vannak szabad helyek!
 
Szóbeli érettségi felkészítés matematikából
 
Az a tanuló, aki matematikából az írásbeli vizsgát legalább 12%-osra megírta, de nem érte el a 25 %-ot, szóbeli vizsgával javíthat. Az elmúlt években az összes szóbelire készülő tanítványom sikeresen megszerezte az érettségi bizonyítványt!
 
Nyári felzárkóztatás
 
Tapasztalataim alapján a digitális oktatás sok iskolában nehézkesen működött, így a segítségem még fontosabb lehet! A felzárkóztatás különösen fontos a felvételire, illetve érettségire készülő diákok számára!
 
Emelt szintű informatika érettségi felkészítés
 
Intenzív tanulással akár egy év alatt!
 
Online oktatás
 
Óráimon Skypon keresztül is részt lehet venni. Az online órák teljes értékűek, ugyan úgy tudunk haladni mintha itt lenne személyesen az adott diák.
 
Online oktatás feltételei
 
Megbízható internetkapcsolatra, egy okostelefonra vagy laptoppra/asztali számítógépre van szüksége a tanulónak. Asztali számítógép esetén szükséges egy webkamera, egy mikrofon és egy hangszóró/fejhallgató/fülhallgató is. Fontos, hogy legyen egy nyugodt hely, ahol zavaró tényezők nélkül tud a tanuló figyelni!
 
Számlaképes vagyok.
 
A tandíjat online óra esetén utalással lehet kiegyenlíteni.
 
Óráimon a tananyag feldolgozása/elsajátítása mellett nagy hangsúlyt fektetek a tanulási módszerek elsajátítására és a hibás tanulási technikák kijavítására. Így diákjaimat hosszú távon az önálló, sikeres tanulásra is felkészítem.
 
Részletek:
 
Matematika: 6. vagy 8. osztályos tanuló felkészítése a központi középiskolai felvételire. 6. osztálytól: felkészítés röpdolgozatra, témazáró dolgozatra, vizsgára, pótvizsgára. Középiskolás diákok felkészítése röpdolgozatra, témazáró dolgozatra, vizsgára, pótvizsgára. Középszintű vagy emeltszintű érettségire való felkészítés a 4 év tananyagának teljes átismétlésével.
 
Informatika: Középszintű vagy emeltszintű közismereti érettségire való felkészítés. Emeltszintű érettségi felkészítés: C++ vagy C# nyelven, Code::Blocks/Visual Studio környezetben! 
Helyszín: nálam (XIX. ker.), KÖKI Termináltól 7 perc sétára. Házhoz nem tudok menni! Online órákat is vállalok!

 

Antal Ignác

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
matematika középszint 4000,-
informatika emelt szint 4000,-

Írj neki!